Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/51/178151/jlark.se/public_html/Connections/dbCON.php on line 9 JLark
 
 Företaget

Kontoret startade våren 1980.

Vi arbetar med nybyggnader, ombyggnader och tillbyggnader. Vi har genom åren deltagit i såväl större som mindre projekt inom en rad olika områden, t.ex. bostäder, kontor, vårdanläggningar, utbildningslokaler, idrottsanläggningar, detalj- och områdesplaner, restauranger, butiker och gym.

Under åren har vi utvecklat ett antal metoder och strategier för att förbättra vårt sätt att arbeta nära våra beställare och i synergi med våra brukare.

Vi vill skapa bra estetik som fungerar, genom enkla och tydliga lösningar. Att skapa trivsamma miljöer och god arkitektur med låg budget och sparsamhet är också en utmaning vi gärna ger oss in i.

Vi kan även erbjuda specialistkunnande såsom kvalitetsansvariga och antikvariskt sakkunniga.

Idag prioriterar vi miljöfrågan i våra projekt genom att vara medveten om de miljömässiga konsekvenserna i val av material och arkitektonisk utformning.

Bild: Kv FÄRDKNÄPPEN, kollektivhus

"...Kan man bo bättre? Med uteplats på marken, takterrass med utsikt över halva Södermalm och braskamin? Bibliotek, gym, verkstad och bastu?... Lokalerna är så bra planerade att det är lätt att se vad som pågår... men det finns också en alldeles privat del, min egen lägenhet."

(Tidskriften Arkitektur 5-2007, artikel 'Min godaste bostad'.)